Lieve Knapperd,

Vooraleer je een bestelling plaatst, denk goed na over je aankoop. Online shoppen is namelijk enkel ecologisch indien er niet geretourneerd wordt. Indien je twijfelt, ben je altijd welkom in onze Winkel in Hasselt om zaken te passen.

Retourneren kan ook niet op items die in afprijzing staan (bv. koppelverkoop, solden, acties, outlet ...).

U heeft recht op 14 dagen ruilrecht na datum van aankoop bij ongeopende en niet-gebruikte kleding en producten. Als wij merken dat er schade is aan een teruggezonden product of als dit product reeds geopend is, hebben wij het recht om dit teruggezonden artikel niet te accepteren. Zo niet, wordt het volledige bedrag (van de geretourneerde producten, niet van de verzendkosten) binnen de 30 dagen teruggestort op uw rekening. 

Uw teruggezonden artikel moet binnen de twee weken verstuurd worden naar ons hieronder vermelde adres. Het artikel wordt in uitstekende staat en ongeopend terug verwacht.

U stuurt best ook een mail naar hello@knapconcept.be om de retour te melden. Ook bij een retourzending zijn verloren pakjes niet onze verantwoordelijkheid.

De kosten van een retourverzending worden niet door KNAP terugbetaald. Retourneren in onze vestigingen in Alken of Hasselt zijn gratis.

Geschenkbonnen worden niet terugbetaald. 

Retouradres voor verzending:

KNAP Concept

Leemkuilstraat 24

3570 Alken

×