Wij helpen je graag naar een cleaner en duurzamer leven, zonder in te boeten aan luxe en gemak.

Al onze producten hebben een (H)eerlijk verhaal, zijn onschadelijk voor mens en dier. Wij zijn ervan overtuigd dat je met een KNAP-aankoop niet enkel jezelf een plezier doet maar ook de natuur!

Al onze merken zijn door ons geselecteerd en grondig getest. Als KNAPPERD vertrouwen wij in de kracht van de natuur. Onze passie is om iedereen te laten kennis maken met onze merken zodat plantaardige huidverzorging en natuurlijke make-up de norm wordt. Een evidentie, de logische keuze!

Elk merk evalueren we op basis van zijn ingrediënten, werkzaamheid én verpakking. Onze normen zijn strikt en daarom vind je nooit de volgende ingrediënten in één van onze producten: Parabenen, Phenoxyethanol, Phtalaten, Formaldehyde, Ammonium Lauryl Sulfaat, Aluminium, Parfum.

Wie zijn wij?

Wij zijn Merle, Lotte, Sigrid en Jamie. De vier gezichten achter KNAP die gepassioneerd zijn door beauty en fashion, maar dan wel belangrijk: ecologisch en duurzaam. We zijn vier kapsters/creatievelingen/moeders die van onze passie ons beroep hebben gemaakt. Alle vier met een andere achtergrond en kennis en dat vormt een multi-getalenteerd en boeiend TEAM. 

We staan voor een persoonlijke aanpak en hopen jou binnenkort tegen het lijf te lopen. Je kan ons vinden in één van onze kapsalons in Alken of Hasselt of in onze gloednieuwe winkel in Hasselt.

×