Algeme voorwaarden

Als u een bestelling plaatst bij KNAP dient u kennis te nemen met de verkoopsvoorwaarden die hieronder beschreven staan.
Voor verdere vragen kan u steeds mailen naar Knap.knapshop@gmail.com

De webwinkel KNAP is eigendom van Koning Campo De maatschappelijke zetel ligt in de Leemkuilstraat en is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer BE0631984692
Alle prijzen zijn in euro, inclusief 6% of 21% BTW en exclusief verzendingskosten.
 

Verzendingskosten 

Verzenden in België: volgens tarieven Bpost.

We verzenden je pakketje binnen de 48u, let wel de knapshop is niet gesloten op zondag, maandag en dinsdag. De bestellingen zullen woensdag verstuurd worden.

LET OP! Gebruik je de Bpost app? Deze geeft foutieve informatie. De app ziet je pakketje als verzonden op het moment dat wij etiketten afdrukken. Dit doen we in grote hoeveelheden, dus vaak een tijdje voor je pakketje klaar is.

We zorgen er steeds voor dat je producten zorgvuldig verpakt worden, zodat ze niet beschadigd kunnen geraken onderweg. Ondervind je toch problemen? Neem foto’s van je producten en verpakking en mail het door naar knap.knapshop@gmail.com


bij afhaling in de shop of het salon geen verzendingskosten

bij thuislevering in Alken: geen verzendingskosten

kadobon: geen verzendkosten (let op! deze verzending is niet verzekerd) een kadobon kan ook via e-mail verstuurd worden.

Betaling

De betaling van je bestelling gebeurt via het systeem van betaalprovider Mollie.

Je kan kiezen tussen verschillende betalingsmogelijkheden.

Kadobonnen zijn 1 jaar geldig vanaf de datum van aankoop. Na deze datum is het niet meer mogelijk om de bon te gebruiken in de winkel of webshop.

Prijzen en productinformatie

De verkoopsprijzen op de website worden vermeld in euro en zijn inclusief BTW maar exclusief verzendingskosten. De verkoper heeft het recht de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd na je aankoop een product wordt afgeprijsd, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil.

De verkoper doet zijn uiterste best om productomschrijvingen en fotomateriaal zo duidelijk en correct mogelijk te plaatsen. Informatie over de artikelen (bijvoorbeeld maten en materialen) zijn altijd indicatief en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. Je kan steeds bijkomende uitleg krijgen over het aanbod door een mailtje te sturen of een PM via social media.

Als de betaling ontvangen is, wordt de bestelling zo snel mogelijk, uiterlijk binnen de 3 werkdagen verstuurd.

Bestelling

Nadat je je bestelling geplaatst hebt, krijg je een automatische e-mail met de bevestiging van je bestelling. Mocht er een foutje in het voorraadsysteem zijn geslopen en is een artikel toch niet meer op voorraad, krijg je daar zo snel mogelijk bericht van.

De verkoop van de stenen winkel gaat steeds voor. Als er op hetzelfde moment een bestelling geplaatst wordt in de webshop en de winkel. In onderling overleg zullen we zeker tot een oplossing komen.

KNAP kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of beschadiging van de artikelen tijdens de verzending via de post.

Niet tevreden, geld terug. Denk er wel aan deze via mail (knap.knapshop@gmail) te melden met reden van terugzending en uw gegevens voor terugstorting. Kosten van retourzendingen komt voor rekening van de koper. Onvoldoende gefrankeerde en niet vooraf gemelde retourzendingen worden niet terugbetaald. Het artikel dat je retourneert, is uiteraard ongeschonden en zit nog in de originele verpakking en dit binnen de 14 dagen. Klantgegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de afhandeling van een bestelling. Klantgegevens worden niet doorgegeven aan derden.

KNAP is niet verantwoordelijk voor schade of letsel bij fout gebruik van haar producten.

Kleuren en prints weergegeven op de website kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Iets niet duidelijk of heb je nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren via mail (knap.knapshop@gmail.com) of social media

Team Knap

×